Net als vorig jaar gaat Harten 10 van 10 t/m 15 mei 2023 richting het prachtige eiland Ibiza ! De eerste artiesten zijn bekend en hopen er voor jullie weer een fantastische reis van te maken in het mooie Hotel Ibiza Playa Voor opgave of vragen info@harten10.nl of kijk op www.harten10.nl #Zon #Muziek #Etherpiraten #Watismooier

Het is weer zover! Op 26/27 november staat de feesttent Polderparty weer aan de Munnikendijk in Sprundel. Op zaterdag de Polderdance m.m.v. Kodex en op zondag ontvangt Anita weer leuke artiesten.
Kaarten voor zondag vanaf 14-10-2022 in vvk 15,- verkrijgbaar, op zaterdag is het entree aan de feesttent

Op donderdag 18 augustus is Anita en een heleboel andere artiesten te gast bij tvopname HetArtiestenFestival.
Entree gratis.

Voor zaterdag 2 april Kodex Polderdance zijn er geen kaarten in de vvk. Er kan aan de feesttent entree betaald worden. Op vertoon van ID of paspoort krijgt je vanaf 18 jaar een polsbandje voor alcoholische drank. Let op geen legitimatie geen polsbandje! Onder 18 is ook welkom maar krijgt uiteraard geen bandje voor alcohol.

Als de maatregelen het toelaten wordt de editie Polderparty 2021 alsnog georganiseerd op 2/3 april 2022.We hopen dan weer een feest te hebben in de feesttent aan de Munnikkendijk in Sprundel.Dus even afwachten nog

Zin in zon , zee , strand en muziek en veel gezelligheid Hotel Ibiza Playa!
Van 19 t/m 23 mei 2022 organiseert het muziekduo Harten10 een piratenfeestje op Ibiza. Daar treden diverse artiesten op o.a. Henk Wijngaard, Bonnie St.Clair en ik natuurlijk.
Heb je interesse  voor info of boeken http://www.harten10.nl

 

Helaas mag/ kan de Polderparty vanwege de nieuwe corona maatregelen niet doorgaan. Omdat we niet weten hoelang deze maatregelen gaan duren is de onzekerheid te groot om op korte termijn een nieuwe datum te plannen. Daarom hebben we besloten om iedereen die een kaartje gekocht heeft deze terug te betalen.

Vanaf maandag 15 november t/m zaterdag 20 november kun je de kaarten inleveren bij het verkoopadres waar je die gehaald hebt!!

Wie via de website besteld/betaald heeft kan de kaarten terugsturen of in de brievenbus bezorgen t.n.v. Anita v/d Rapsodies Turfstraat 32a 4714SG Sprundel. Vergeet niet je naam en adres te vermelden! Dan wordt het geld teruggestort.

Eindelijk, we mogen weer! Polderparty 2021

Op zaterdag 27 nov en zondag 28 nov is er weer een Polderparty in de feesttent aan de Munnikendijk in Sprundel. Op zaterdag weer de Kodex Polderdance en op zondag weer tal van artiesten.
We hebben weer zin in een feestje. Toegang met geldige QR code en legitimatie.

Ook komt er weer een nieuwe single aan. Tekst en muziek van Anita. deze wordt opgenomen in studio69 van Laurens van Wessel die ook de arrangementen weer maakt. De single komt uit onder VNC label